Allmänt

Bloggmorgon.. :-)

loxymorgon15

 

God morgon på er alla!

 

Det blev en tidig morgon för mig idag. Jag har inte sovit helt bra i natt, utan farit upp och ner varannan timme ungefär. Så när jag vaknade vid fem-tiden bestämde jag mig för att sätta på kaffet och plocka fram frukostmackan till mitt hjärta, eftersom hans väckarklocka skulle ringa kvart över fem.

Ja, sen blev jag ju kvar uppe förstås. 😉

Så jag har ägnat morgonen åt att surfa runt bland mina favoritbloggar och läsa i kapp mig från de här sista dagarna när jag har haft så himla mycket att jag knappt haft tid med min egen blogg. Och svara på kommentarer som blivit släpandes efter plus lämna lite tassavtryck här och där. 🙂

Än så länge mår jag helt okej, och det hoppas jag att jag ska få fortsätta att göra. Förhoppningsvis kanske min Nail Trainer kommer i dag i stället, för igår hände det inte mycket. Jag har ju mitt trackingnummer och kan spåra paketet på posten. Och frågan är om det inte fastnade nånstans mellan Danmark och Sverige. För i fredags den 18:e kunde jag läsa att posten i Malmö tagit emot elektronisk förhandsinformation. Sen hände det absolut ingenting. Under helgen stod allt still, men det kan jag kanske förstå. Dock trodde jag ju att måndagen skulle föra med sig lite förändringar, men under hela dagen var det tvärstilla på paketfronten. Först måndag kväll den 21:e klockan 20.10 kom ny information om att posten var sorterad – i Malmö. Och i natt – tisdagen den 22:a klockan 03.51 var posten sorterad igen, denna gången i Göteborg. Så  har jag riktig tur så gick det en transport till Borås i natt eller i morse, men det återstår att se. Jag kanske får räkna med en dags väntan till, och få ut paketet först i morgon. Men jag håller alla tummar jag har, för nu vill jag ha min Trainer.

 

Jag hade en tanke på att ta scootern ner till postutlämningsstället och hämta ut paketet om det kom idag, men frågan är om jag känner mig så himla hågad att göra det. Faktum är att jag nog hellre går dit. För det ösregnar ute idag. En promenad i regn kan vara helt okej men att dra fram på en scooter i det här vädret är inte lika kul. Och ännu mindre kul skulle det bli om pärlan bestämde sig för att inte starta igen när jag ska hem. Jag längtar inte direkt efter att dra moppen hela vägen hem i ösregn – och uppförsbackar. 😉

Så kommer det något idag så lutar det starkt åt en promenad i regnet. =))

 

Men först ska jag ut med lilleman och det blir precis lika lite roligt som en regnig scootertur. Han sover fortfarande, eller ja – möjligtvis låtsas han sova för att han har hört vad det är för väder ute. 😛 Skulle jag bara vänta ut honom så kan jag nästan slå vad om att han skulle ligga därinne i sovrummet, totalt knäpptyst fram till lunch. Allt för att slippa gå ut i regnet hur pinkis han än är. *s* Men jag ska ta och avvakta lite till och se om det blir lite uppehåll, och passa på då. För jag vet precis hur det kommer att bli.. Vi kommer att återvända totalt genomblöta båda två, bara för att han förflyttar sig fram i snigelfart och gör allt han kan för att vända hemåt så fort jag stannar till det minsta. Fjollbert… *s*

 

Regn idag alltså. Men det har varit ovanligt varmt måste jag säga. Vi har haft ner till 4-5 grader nattetid den sista veckan, men i natt och i morse var det hela 13 grader ute, så någon kyla kan man inte tala om precis. Därför kan det nog bli en riktigt skön promenad ner till butiken idag – utan hund i allafall. 😉

 

Hoppas ni har haft en bra morgon och får en fin dag alla, trots tråkvädret. Men det är väl bara att inse att det är den årstiden nu, och att vi kommer få stå ut med en hel del regn framöver.

Må så gott alla och på återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(7) kommentarer

 1. Haha du skriver ju så roligt om din lilleman:D Supergulligt!
  Ojoj så kallt ni har haft:( Vi har haft runt 20 grader och sol i helgen, i lördags gick jag i T-shirt hela em det var klarblå himmel hela dagen och i söndags var det lite blandat sol och mulet och då gick jag i tjocktröja:) Riktigt skönt! Hoppas ni får lite varmare innan höstkylan verkligen kommer för att stanna;)

  Kramkram<3

 2. jo då, allt bra här =) kallt i sthlm med brrrr!
  du kankse kan skaffa en plysh hus till loxy eftersom han gillar att gömma sig hihi. det finns från bla puppia och puppy angel. SNOW LEOPARD HOUSE från lechien verkar vara något för loxy =) http://lechien.se/ProduktDetalj.aspx?productID=1104&sc=

  kram

 3. säger:

  Tack, visst är han en älskling!
  Jag gillar din bild i detta inlägget med, de är så underbara när de ligger sådär, som små runda bollar. 🙂

  Hehe känner igen det där med att låtsas sova när det regnar ute. 😉

  Hoppas att det slutar regna tills det är dags för din promenad. Kram!

 4. säger:

  sv, tack detsamma :), här ösregnar det också tyvärr ;(, jag som ska ha orientering med skolan imorgon också får hoppas att det inte regnar då också . gör du då?

 5. Detsamma vännen finns här oxå läser ofta men ibland blir det ingen kommentar.
  Här regnar det oxå tyvärr.
  Kram

 6. säger:

  Varmt???!!!
  Jag har fått ett paraply förstört idag på grund utav blåsten och det är riktigt äckligt rått ute. En sån där regnig kyla som går in i märgbenen och drar ner humöret till botten. Ha en trevlig promenad 😛
  Jag längtar hem till en varm kopp choklad 🙂
  kramar

 7. säger:

  Tänk vilken liten sötnos du har!!!

  Visst är det trist med regnet!

  Men såg på vädret att det ska bli bättre i morgon igen!

  Kram

  Flisan

Kommentarer är stängda.