Allmänt

Tidig morgon i snöovädret…

snowstorm11

 

Hej på er alla!

 

Det var ett riktigt ruskigt snöväder man klev upp till idag. Jag har inte sovit i natt, ännu en av mina sömnlöshetsnätter, så jag gick upp vid fem när Håkans väckarklocka ringde. Och jag kan inte påstå att jag var sådär jätteroad av att han skulle åka iväg 10 mil i det här snöovädret i mörkret. 🙁

Men nu har han åkt i allafall, och det enda jag kan göra är att vänta in ett sms att han har kommit fram ordentligt. Funderar på att gå och lägga mig en stund igen faktiskt. Jag har inte alltför mycket att göra uppe redan nu. Före sex är lite väl tidigt även för morgonpigga mig. 😛

Men innan jag kryper ner i min varma säng igen så måste jag få dela med mig av en fascinerande sak som jag såg på aftonbladet.se nu på morgonen.

Två män har lyckats återskapa mängder av snöflingevarianter. Tänk om man kunde se dem så här med blotta ögat när det snöar ute. Det hade helt klart varit en otrolig syn! 😀

 

 

Må så gott nu alla och ha en fin tisdag! Jag återkommer senare, när jag har slumrat en stund till. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Usch läskigt med snöstorm..sägs att det är på väg hit…

Kommentarer är stängda.