Allmänt

Mattes varg tror att det är fullmåne i natt… *s*

mattesvarg1

Ja, just det ja. Vargen här ovan. *skratt* Loxy har nån knäpp grej för sig nästan varje kväll när vi satt oss i soffan. Då ska han ha igång oss, och dom ljuden han får ur sig då är i varje fall så långt ifrån ”hundliga” man kan komma. Haha! Han ”pratar” och tjattrar och håller låda som en galning, alltså inget normalt skällande, och om han inte får respons på det, så börjar han yla. Vanligtvis brukar vi ju tysta ner honom då, men ibland är han ju bara så himla rolig när han slänger huvudet bakåt och formar sin yttepyttelilla mun till ett o, och låter värre än en varg. *skratt* Jag försökte fota honom ikväll, men han vänder ju bort huvudet varenda gång han ylar, toksmurfen. Jag måste ju bara få ett kort nångång på den där söta lilla munnen. Haha!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...