Allmänt

*Suck* Snö igen..!

snow-again1

 

Jaha, vad ska man säga… Det snöar igen! *suck* Igår försvann ju nästan allt som kommit dagen innan, men man ska definitivt akta sig för att ta ut glädjen i förskott, det är ju ett som är säkert.

God morgon på er förresten! 😛

 

Jag har precis klivit upp här, efter en stunds ”avvaktan” i sängen på morgonen. 🙂 Min kära sambo gick upp före mig och hämtade treo och örondroppar och hjälpte mig med det, och sedan fick jag ligga kvar en stund så att dropparna inte rann ut ur örat igen. *s* Jag skulle behövt fetvadd eller nåt annat som inte suger åt sig vätskan, utan bara håller den inne i örat, men nu får det bli en stund i sidoläge i sängen i stället. Än så länge har det inte blivit så stor skillnad på värken i örat – kanske en liten aning men knappt märkbart. Men i kväll hoppas jag att det börjat kännas lite bättre efter två dygns behandling. Vi får väl se vad läkaren säger idag också. Jag ska dit klockan halv två och då ska han även kolla öronen på mig.

 

Men innan dess har jag några timmar på mig att göra nåt kul och det blir nagelträning såklart. 😀 Jag ska fortsätta med en uppsättning franskt som jag började på i förrgår. Jag känner att jag behöver träna på det, så det lär nog bli några franska träningstippar framöver.

Men först ska jag ta mig en kopp kaffe till och kolla mail och lite annat.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Be om en pencillinkur

  2. Virre säger:

    Hoppas värken släpper i örat! Krya-på-dig-KRAM

  3. Cherlindrea säger:

    Monica: det är någon form av penicillin eller antibiotika i örondropparna, jag minns inte vilket. Men dom funkar bra, det börjar äntligen vända nu. 😀

Kommentarer är stängda.