Allmänt

Ser fram emot att lyssna.. ;-)

sommarpratare1

 

God eftermiddag på er!

 

Nu har jag fått i mig lite middag, en supergod indonesisk gryta som min mors väninna har gjort. Det blir lättuggat de här dagarna, för det gör faktiskt så himla ont i öronen när jag tuggar eller öppnar munnen för mycket, att jag knappt kan äta nånting. Det blir mest flytande föda just nu, eller som sagt – lättuggade rätter. Helt otroligt så mycket en sån här sak kan påverka en.

 

Nu ska jag vila en stund tänkte jag. Mitt hjärta har gjort klart min fläkt till nagelbordet idag, och jag är så sugen på att testa den. Men det får bli senare i såfall. Just nu är jag för trött för att sätta igång med en ny nageluppsättning. Men jag ser fram emot att sätta mig i nagelhörnan av fler skäl. 😀

Jag fick nämligen en jättekul present av Virre idag när hon kom. En Cd-box med Bästa Sommarpratarna. Där finns namn som Astrid Lindgren, Cornelis Vreeswijk, Dolph Lundgren m.fl. Var och en med en egen cd från deras sommarpratartid. Det ska bli otroligt roligt att sitta och lyssna på dessa när jag sitter och övar i nagelhörnan. 😀

 

Tack så jättemycket igen goa Virre! 😀

 

app_full_proxy1

 

Men nu ska jag först och främst ta mig en liten eftermiddagsvila, och senare ikväll måste man ju bara se Wild Hogs. Hur kul som helst! 😛

Men där i mellan blir det kanske lite tid över för en stund med naglarna. =))

Ha nu en fortsatt fin måndag. Jag kikar in lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilken härlig present! =)
    Kul med något att lyssna på =)

  2. Virre säger:

    Hoppas den är bra nu! O TACK så mycket för naglarna! O de goaste nougat/nutellacupcakes jag har ätit! 🙂 Du har varit mycket flitig o duktig idag så du får en stor guldstjärna i kanten:) KRAM

Kommentarer är stängda.