Allmänt

Galen på fastighetsägaren!

pellisloxynatt3

 

Nu säger vi natti här hemma hela gänget för ikväll. 🙂

Vi har precis varit ute på sista kvällsturen och jag tackar min lyckliga stjärna eller vad man nu ska tacka för att det inte hände något där ute.. För jag håller på att bli komplett galen på några av våra grannar här, som tydligen funnit ett visst nöje i att kasta ut allt dom kan komma på från balkongen. Detta innebär att man knappt vågar gå den vanliga vägen runt huset längre, av risk för att trampa på allt ifrån krossade flaskor till sunkiga kalsonger och mängder med andra grejer som ligger utspridda på gräsmattan nedanför. Nu fick jag höra i förgår att min grannes valp hade skurit sig så illa i tassen när dom gick förbi där härom dagen att dom fick åka upp med stackaren till Blå Stjärnan och sy ihop såret, och det har ju naturligtvis gjort att man har undvikit det här stället när man går ut med Loxy.

Så ikväll gick vi åt helt motsatt håll och precis när lilleman är på väg att kliva upp i gräset bredvid en stenmur där många går med sina hundar, så ser jag bara av en slump något som blänker till i mörkret. Jag ryckte tillbaka Loxy på två röda sekunder och gick fram för att se om det var som jag trodde. Och mycket riktigt! Krossade glasflaskor låg spridda i gräset, stora skärvor blandade med glaskross och bitar av flaskbottnar. Uppenbarligen har någon roat sig med att kasta prick på stenmuren – i varjefall vad det så det såg ut med tanke på allt glassplitter.
Jag lyfte upp Loxy och bar honom därifrån för jag hade ju inte en chans att se hur det såg ut omkring oss i mörkret, och ropade på mamma att hon inte skulle ta stigen tillbaka.

Men nu är jag så jäkla förbannad på hur den här fastigheten sköts (eller rättare sagt inte sköts) att jag tänker ta tag i det här. Dessutom vet jag att många här i huset delar min åsikt, lappar kommer upp då och då, men rivs ner lika fort igen. Nu får det dock vara nog! Hela det här huset håller på att förfalla och ingenting görs det åt det! Ingenting tas på allvar, drägget får göra precis som dom vill och förstöra för alla andra. Jag börjar allvarligt misstänka att det är ett medvetet drag från hyresvärden. Det sköttes perfekt av den gamla ägaren, men nu finns inget intresse för det alls. Egentligen borde jag väl inte bry mig, vi kämpar ju dagligen för att få en ny lägenhet. Men än har vi inte fått den vi vill ha, och uppsägningstiden tillkommer ju, och jag vägrar att bo i ett jäkla getto fram tills dess!

Det är en himla tur att resten av området är så fint här uppe. Det är bara denna enda fastigheten som är områdets svarta får. Sorgligt!
Nu ska jag bara härifrån! Vi får börja kolla på villorna också. En smula för stort kanske, men hellre det än att bo kvar här ett år till.

*
*

Sorry…;-) Nu har jag fått ösa ur mig lite galla över det här förbaskade huset igen! *skratt*

Men uppriktigt sagt så är det faktiskt rena katastrofen, det är vi verkligen inte ensamma om att tycka, så jag hoppas att det händer något här snart. Och nu tänker jag dra mitt strå till stacken och få lite att hända också.

More to come.. 😛

 

Sov så gott alla! Nu ska jag varva ner med lite Sassiegos och sen ska jag krypa i säng bredvid lilleman som redan slocknat. 🙂
Hoppas ni får en riktigt God Natt!

sassiesover1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. som du vet så känner jag igen mig… hatar att vissa människor tror dom kan bete sig hur dom vill, utan hänsyn till andra. Att vissa fastighetsägare bara skiter det oxå, de e ju fruktansvärt. Nej, jag längtar efter att få fast jobb å kunna ta ett lån så man kan köpa nått eget. Varför hyr ni?(nyfikne)

    Kram

  2. Cherlindrea säger:

    God morgon vännen! Ja, jag vet ju att du också har haft problem med sånt där, och det är så himla störande. Man blir ju tokig när man inte ens har hyresvärden med sig liksom.
    Varför vi hyr? Ja, det är väl egentligen för att det här området som vi vill bo i inte har så många köpelägenheter. Det är ett väldigt speciellt område här i Borås, men det består mest av hyreslägenheter, så det blir ett val där. Vill vi bo här uppe så får vi hyra. 🙂 Det finns några bostadsrätter också, men det är sjukt svårt att få något där, fast vi söker ju där också förstås. Men helst vill vi ha en annan typ av lägenhet som är hyres här uppe, för att kunna köpa en sommarstuga också. 😀

    Ha en underbar dag gumman! Kramizar!

Kommentarer är stängda.