Allmänt

En solig morgon! :-)

morgonblomma11

 

God morgon på er alla!

 

Tänk vad vädret gör mycket för humöret! 😀

Idag när jag vaknade så sken solen in genom fönstren och termometern hade redan klättrat upp till 16+. Jag har ingen aning om ifall vi får behålla det här under dagen, men det är i allafall helt underbart att få vakna till något annat än regn och gråväder. =))

Klockan är redan nio så nu dyker snart mitt hjärta upp ifrån jobbet, färdig för det här passet. Hoppas verkligen att inte sängen på jobbet har förvärrat hans rygg i natt. Det är inte världens bästa sängar där om man säger så. Vi får väl se hur han känner sig idag. I går hade han i allafall testat en sån där spikmatta och tyckte att det lindrade riktigt bra, för stunden i allafall. Det gjorde väl så ont att han glömde bort sitt eget ryggont..hehe! 😉 Nej, skämt åsido, det är säkert jättebra med de där mattorna. Akupressur ska ju vara riktigt effektivt har jag hört.

 

Hur som helst, nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sen ska jag väcka min vovve så vi hinner ut på en morgonpromenad innan vädret får för sig att ta en annan vändning. Loxy har inte heller varit road av att gå omkring i blötan de här sista dagarna och jag förstår honom. Det som är små vattenpölar för oss är ju rena insjöarna för honom. *s*

 

Ha nu en fin söndag alla och så får vi väl hålla tummarna för att molnen håller sig undan en liten stund i allafall. 🙂

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...