Naglar Skönhet & hälsa

Mina ljust syrénlila sommarnaglar

sommarlila-naglar1

 

Hej hej därute i kvällen alla!

 

Lägger in ett par bilder på mina senaste naglar som jag fixat klart nu ikväll. 🙂 De här har jag förstås gjort tidigare, jag har nog visat dem innan, men nu sitter de på plats och det är en otrolig skillnad att se dem på händerna helt klart.

Jag har grundat med ett ljust lila lack, Mavalas Glasgow, nr 29. Över det har jag applicerat ett lager med ett transparent glitterlack. Linjerna är lagda med tunna penslar i mörkt syrenlila och glittrigt silver, båda från Nail Star, Two way nail art . I den bredare delen av den mörklila linjen sitter en liten lila pärla i form av en blomma, och på tumnaglarna sitter tre sådana blommor på den lila linjen. Avslutningsvis är hela designen förseglad med ett skyddande transparent topplack.

De här naglarna har jag gjort ett par millimeter längre än de senaste jag har haft till vardags och det känns direkt att man får lägga lite tid på att vänja sig vid datorns tangentbord och liknande. Men efter bara en dag eller två så märker jag inte ens av dem länge. 😀

Nu ska jag kika på En prinsessas dagbok 2, jag har ju redan börjat med 1:an ikväll liksom.. 😉

Ha en god natt när det är dags alla och var rädda om er därute!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Fasiken så snyggt!! o skalet me t mob. Undra om de finns liknade t HTC telefonerna… hmm…
  Haft en bra helg?

 2. säger:

  Ooh, snacka om häftigt! Riktigt snyggt är det! =)

 3. säger:

  Så fina!

Kommentarer är stängda.