Naglar Skönhet & hälsa

En ny nageldesign och nya nageldekorationer!

naildekoset2

 

Hej hopp på er därute! 🙂

 

Idag har jag ägnat hela dagen åt att pyssla med naglar, nageltillbehör och själva nagelhörnan. 😀

Naglarna här uppe på bilden gjorde jag för några dagar sedan, efter att jag gjort en testnagel med de där blomrankorna. Så dom är exakt likadant gjorda, förutom att jag har lagt till några enstaka blad på rankorna här. =))
Visst väcker dom sommarkänslor! 😀

 

cane4

 

Men det som har tagit längst tid i dag är att omvandla små smala långa ”pinnar” till söta små nageldekorationer. *s*

Jag valde ut några av dem här ovan, blå blommor, rosa blommor, fjärilar osv. och beställde hem från Melba. Då kommer de som de stänger man ser på bilderna här och man får själv sitta och skära till varje liten supertunn skiva. En sån här stång eller pinne eller vad 17 man nu ska kalla dem, är 5 cm lång och ca 5 mm tjock. Man skär dem i ca 0,5 mm tunna skivor. Ur en sån här stång så får man ca 100 stycken bitar.

 

cane1

 

Jag beställde även rosetter i stänger den här gången. De här rosa rosetterna har ni sett i mina nageldesigner tidigare, men då köpte jag bara en liten påse med 20 stycken färdigskivade för att testa dem. Nu blev det både rosa och blå rosetter i stavform.

 

cane2

 

Och alla är färdigskivade nu. Men jisses, vilken tid det har tagit! Jag har suttit och skurit med en liten skalpell-liknande kniv i flera timmar! *s*

 

cane5

 

Men då har jag också fått ca 100 rosa rosetter, 100 blå rosetter, 200 blå blommor av två olika sorter, 100 vita fjärilar, osv. Jag beställde nämligen även ett par saker ur reasidan, vilket innefattade bland annat juldekorationer. Men de kommer jag ha nytta av nästa år så jag passade på nu. 10:- gav jag för en stav med julmotiv i stället för ordinarie 50:- styck som de här kostar.

 

cane3

 

Och sedan fanns det även småpåsar med färdigskurna dekorationer med vinter/julmotiv. De här snögubbarna kommer i påsar om 20 stycken i varje för bara 6:-, ordinarie pris 35:-. Så här kan man också passa på att köpa lite dekorationer till nästa jul. Men som sagt – man får passa på! Mycket var redan slutsålt.

 

Jaha, det var lite av vad jag har pysslat med idag. 😀

Nu ska jag strax sätta igång med maten här. Det blir tidigare middag idag, för min kära sambo ska gå på hockeymatchen. Själv stannar jag hemma med lilleman. Det blir lite för högljutt och bråkigt för honom där tror jag.

Må så gott alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Wow.. Vilken underbar blogg!

Kommentarer är stängda.