Naglar Skönhet & hälsa

Glitter i gelén! :-)

glittergele1

 

Hej hej!

 

Kikar in en liten snabbis innan jag ska sätta gång med mammas hårtoning. Jag lade ju upp ett par bilder för några dagar sedan, på halvfärdiga gelénaglar som jag höll på att bygga på nailtrainern och lovade att lägga upp de färdiga senare. Ja, dom blev lite försenade så först idag gjorde jag klart naglarna. 😛

Men här är de färdiga naglarna i allafall. Och förutom färgerna, så har jag även använt olika typer av glitter. Den orange tippen är gjord med sexkantigt glitter, den blå i så kallat stripeglitter eller flitter, jag har hört många namn på det. 🙂 Den lila tippen är gjord med vanligt finkornigt glitter och till sist – den cerise – där jag använt lite större, runda glitterkorn med en stark holografisk effekt. (lite svårt att se här på fotot dock).

Formen är väl inte den allra bästa precis..*s* Men övning ger färdighet får man hoppas..hehe! På måndag kommer kompisen Virre hit för att få naglar, och jag överväger om jag inte ska bygga med mallar på henne i stället för tippar. Vi får se vad hon föredrar, jag behöver ju öva på både och, så det spelar ju egentligen inte så stor roll. 🙂

 

Men nu ska jag släcka ner nagelhörnan för idag och tända upp hårhörnan i stället. 😛 Nej, nån sån har jag inte…än..hehe! 😉 Det får bli badrummet. Funkar alldeles utmärkt! =))

 

Ha en fortsatt härlig dag i solen alla! Det är +10 grader här uppe hos oss! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Virre säger:

    Jättefina glitternaglar! Det gjorde du bra!
    Du får göra precis vad du vill med mina naglar 🙂 Gör något du behöver öva på. I´m all yours 🙂 Det blir säkert fint vad du än gör.
    KRAM

  2. säger:

    Riktigt fina indra 😀 skulle gärna ha sådana naglar 😀 hehe..
    saknar dig ska du veta.

    puss och kraaaam

  3. cecilia (med Saga & Betty) säger:

    hejsan!

    oj va tiden rinner iväg. De va jätte länge sen som jag kikade in här, å ännu längre sedan jag skrev en kommentar. Fy skäms på mig! Så gör man verkligen inte mot sin vän.
    Men förut när man bloggade själv, då blev de en rutin att titta in på andra bloggar. När man inte har en blogg så förändras den rutinen, tyvärr. De bara blir så.

    Ser och läser att de händer massor hos dig. Så fina naglar du gör!

    Kikar in snart igen och du vet ju att jag finns på facebook. Du ska veta att jag INTE glömt dig och Loxy.

    kramar

  4. Åh vad snygga! 🙂

Kommentarer är stängda.