Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Grattis till mig idag! :-D

bnbil1

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas dagen varit bra. 🙂 Själv har jag haft fullt upp precis hela dagen. Först med flytten hela förmiddagen och sedan med naglar. Jag har tillbringat eftermiddagen nere på Borås nagelskola – alltid lika trevligt att umgås med Camilla och tjejerna därnere. 😀 Dessutom hamnade jag i Borås mest kända bil på kvällskvisten. *skratt* Jag har ju bloggat om den tidigare och här i stan känner snart de flesta till bilen med ögonfransar. 😛 Hade jag bara kunnat övertala Håkan så hade jag helt klart haft ögonfransar på vår bil också, med värsta söta glammiga eyelinern i form av glitterstenar. 😀

 

bnbil2

 

Goa Camilla körde mig hem och nu sitter vi med en kopp te och lite nybakade frallor, hjärtat och jag, och kikar på Starwars. 🙂 Det är en speciell kväll för mig. Jag har nämligen klarat den första delen mot att få mitt nagelterapeutdiplom idag, det praktiska provet. 😀 Nu är det ”bara” det teoretiska kvar, sedan är jag färdig nagelterapeut. Jag ska göra det så fort jag kan, men vill få klart flytten först. På torsdag är det dock elevkväll på skolan så då ska jag ta lite flyttledigt så jag kan åka ner några timmar. Det ska bli jättekul! Temat är Sommarbröllop och det känns ju mäkta akuellt för min del liksom. *s*

 

bnnaglar1

 

En liten snabbkik på mina senaste naglar. 🙂 En fransk manikyr och en med fadade lila glittertippar.

Nu ska jag slappa framför tv’n en stund och sen blir det sängen för mig. Det har varit en lååång men rolig dag! Må så gott alla och sov så gott när det är dags. På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Jättegrattis till det lyckade provet =)
  Glad för dig 😀 jag ringer i morgon <3
  kramar om

 2. Virre säger:

  Ja man får ju säga GRATTIS till provet! Då är du en bit på väg o bara resten kvar, sen så! Ha de bäst! KRAM

 3. Cherlindrea säger:

  Tack så jättemycket båda två!! 😀

Kommentarer är stängda.