Allmänt

Regnig vinter…

loxymys1

God förmiddag på er!
Det är inget vidare roligt vinterväder vi har fått precis. Jag funderar i vanlig ordning på att sätta hjul på min hund så vi kommer nån vart när vi går ut på våra rundor. Han verkligen avskyr väta! Det var visserligen inte speciellt mycket bättre när det blev så kallt och så mycket snö förra veckan heller, för då fick han tasskramp i stället, och kunde knappt gå en meter innan han föll omkull i snön och jag fick ta upp honom och värma tassarna på honom. Det är definitivt inte Loxy’s årstid det här.

Inte min heller om jag ska vara ärlig. Jag sitter ju och lägger över bloggen till nya adressen nu, och ser alla dessa underbara sommarfoton som jag lade upp förra sommaren. Man blir ju helt sjuk av längtan. Tidiga varma mornar med kaffekoppen på balkongen, heta dagar under parasollet, ljumma bloggkvällar vid balkongbordet… Åhh…om tiden bara kunde gå lite fortare.

Idag är Håkan iväg på Såtenäs så jag är ensam ett tag framöver. Mamma ringde precis och tyckte att jag skulle äta middag med dem idag, (hon vet väl att jag slarvar med maten annars…*s*) så jag ska ner dit vid 18-tiden. Men det är ett tag kvar, så dagen ska jag ägna åt bloggkopiering. Varför har jag inte fyra händer?

Ha en fin dag alla, trots det trista vädret.

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...