Allmänt

Mamsen är hemma igen! :-)

sjukhuset1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Då var jag hemma igen efter sjukhusbesöket – och jag har mamma med mig hem. 😀

När jag kom dit idag satt mamma i matsalen och åt lunch, och visste ännu inte om hon skulle få dränaget taget idag eller i morgon.  Vi hade precis packat upp fikabröd och extrakläder som jag tagit med upp, så kom sköterskan och berättade att det var dags att ta dränaget och efter det fick hon gärna åka hem. Så på det viset blev det. 🙂

Nu sitter vi här hemma med en kopp te och Elliot har äntligen lugnat ner sig efter sitt glädjeutbrott när han fick syn på sin matte. =)) Det känns otroligt skönt att den här delen är över nu. Allt har gått bra efter den andra operationen, och nu håller vi alla tummar och tår för att det fortsätter så.

Hoppas ni har en fin dag därute alla! Nu ska vi vila en stund här, både mamsen och jag.

Hon hälsar till er alla och tackar för alla hälsningar och tankar hon har fått under de här dagarna.

Må så gott och på återseende senare!

 

sumo4

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...