Allmänt

Migrän och sommarlängtan…

4D205537-6BC8-495A-8BD5-5754CD5DCB58

Hej därute alla!

Usch och fy vilket hemskt dygn jag har haft! ?

Jag borde väl egentligen inte beklaga mig, för jag har blivit såå mycket piggare och friskare sedan jag drog igång med min nya livsstil, med träning, nyttig mat och mindre socker. Men vissa saker hänger förstås i ändå, och migränanfallen är en av dem. Och igår kväll bröt ett anfall ut som inte började klinga av förän runt 12-tiden idag. Det är inte helt över än, men i allafall såpass att jag kommit upp ur sängen i allafall. Det är tur att man har världens sötaste Loxy som sällskap när man blir liggande sådär. ?

***

Träningen fick jag förstås hoppa över i morse, och passen ikväll har jag också fått avboka. Det kan ju hända att jag blivit bättre framåt kvällen, men eftersom man måste boka av senast 4 timmar innan passet börjar så hade jag inte så mycket val. Det kändes dumt att chansa. Mår jag bra så blir det en stund på löpbandet med syrran ikväll i stället. Eftersom jag hade vilodag igår så vore det ganska skönt att komma iväg en sväng och röra på sig. Nu börjar solen titta fram lite också och man känner sig genast lite piggare. Regnet har ju verkligen vräkt ner på morgonen och förmiddagen idag.

***

***

 Jag är absolut ingen vintermänniska, även om jag kan uppskatta det vackra i glödande höstdagar, gnistrande vita snöiga dagar eller mysiga mörka mornar med tända ljus och doften av granris, pepparkakor, nygriljerad skinka och glögg. Men såna här gråmörka, regniga dagar längtar jag tillbaka till sommaren, värmen och framför allt underbara smultonstället Grebbestad. ? Trots soleksem (självförvållat såklart efter en tupplur i solen..?), jobbet med att hålla sin gamla vovve sval i hettan och svettiga nätter så finns det inget mer underbart! ❤️

***

Men nu är det uppehåll och faktiskt lite soligt här så jag ska ta tillfället i akt och gå ut på en liten tur med lilleman innan det börjar regna igen. ?

Ha en fortsatt fin dag och kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...