Allmänt

God morgon på er alla!

loxygrattar1

 

Hej hej på er alla! 😀

 

Jahapp, då var den här då – dagen då man definitivt inte kan lura sig själv längre. Nu är man tant! Haha! Jaja, det får väl vara så då. 😉 Jag har än så länge inte drabbats av några ångestatacker, får hoppas att det förblir så. 😛

 

Av någon märklig anledning så sov jag som en gris den här morgonen, och när jag kom upp så hade grattishälsningarna på mobilen gått över till hot och utskällningar i stället. *Gapskratt* Mina kära vänner hade tydligen haft planer på att ringa och väcka mig med skönsång på morgonen, men då hade jag stängt av ljudet på telefonen. *fniss* Sorry vänner! Hehe! 😉

Nu är jag på benen i allafall, och sitter här och dricker morgonkaffe med min älskling och min svärmor och läser alla goa grattishälsningar som kommer in på mail, sms och facebook. 😀 En riktigt mysig morgon med andra ord. =))

Och det ska jag fortsätta med nu. Jag återkommer lite senare, så ha en jättefin dag alla!

 

ccnewyearrack2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Grattis 🙂 Hoppas du får en underbar dag och helg. Kram

 2. katti säger:

  grattis!! ha en riktigt härlig dag!

 3. Grattis på födelsedagen!! Hoppas att du har haft en underbar dag 🙂
  Loxy var för övrigt riktigt stilig i sin tröja på bilden 🙂
  Kramar från Susanne och Chanel

 4. säger:

  Grattis en dag efter!! Han inte med att läsa runt igår. Hoppas att du hade en jätte fin födelsedag.
  Lilleman är ju bara för söt på bilden.

  Kram

 5. Åh, grattis i efterskott! 🙂
  KRAM!

Kommentarer är stängda.