Allmänt

God måndagsmorgon på er!

loxy47

 

God morgon på er där ute i stugorna! 🙂

 

Idag är det en riktigt regnig och dimmig morgon. Det har regnat hela natten och en viss liten herre var inte road när han tvingades ut i den här blötan. 😉 Men han hade nog sovit fortfarande om det inte vore för våra förbaskade grannar som håller på att riva huset med sina gräl och oväsen. Tidigt i morse drog någon av dem igen dörren så hela huset skakade och skrämde slag på både Håkan och mig där vi satt i morgonens stillhet och drack kaffe. Och Loxy, som fortfarande låg och sov i sängen, for upp som en kanonkula och började vrålskälla. Jag skulle tro att den smällen väckte upp hela huset här när fönstren skallrade. J***a grannar alltså! Dom har man helt klart fått för sina synders skull!

 

Idag blir det en pysseldag här hemma. Jag ska göra en dörrdekoration tänkte jag och lite annat julpyssel. Håkan var ju nere igår i källaren och letade efter våra elljusstakar som jag nämnde i går morse, utan att hitta dem. Lite senare gick jag ner och röjde ut i stort sett hela förrådet och gick igenom varenda liten påse och låda. Dom finns bara inte! Dom är alltså totalt borta! Vi kan inte komma på någon annan förklaring än att någon har snott dem när vi ställde ut dem utanför dörren för att bära ner dem till källarförådet förra julen. Förmodligen har vi båda trott att den andre tagit ner lådan. Jättekul liksom! Tre stycken elljusstakar, skålar, dörrkransar och allt möjligt – totalt väck!

Så igår åkte Håkan iväg till Knalleland och köpte nya elljusstakar och ljusslingor till balkongen och granen, plus lite annat som vi saknade, och jag var ute och hämtade lite granris till balkongen. Idag ska jag sätta upp ljusslingorna, och så göra en ny dekoration till dörren. Jisses, jag blir galen på folk alltså! Men är det någon här i huset som har gjort det här, så kan dom knappast sätta upp den ena ljusstaken i allafall. Den är nämligen ganska annorlunda – ljusblå. 😛 Riktigt babyblå alltså. Jag skulle känna igen den direkt. Frågan är bara vad man skulle kunna göra? Jag skulle ju i allafall aldrig kunna med att ringa på dörren och fråga om dom har stulit min ljusstake.. *Skratt* Snacka om att be om grannkrig!

 

Så pyssel idag alltså. 😀

Hoppas ni får en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...