Allmänt

Fredagsmys…

vinterkita1

God förmiddag på er alla!

 

Idag får min systers vackra Kita hälsa på er. Jag kan tänka mig att hon trivs ganska ypperligt i snön med sin tjocka päls. 😀

Jag sov som en sten till halv elva idag, helt sjukt! Men å andra sidan har jag ingen migrän idag, bara lite molande efterverkningar, så hellre sova bort morgonen än att vakna tidigt med huvudvärk. Håkan har precis åkt iväg ner till stan för lite ärenden, för jag lär inte sätta mig i bilen på ett tag. Inte förän ångorna från spolarvätskan är borta. Idag ska jag i stället göra det jag skulle ha gjort igår om jag inte blev dåligt, nämligen crépés med champinjonstuvning. 😀 Och så ska jag ut och mata rådjuren.

Jag blev så himla glad i går när jag var ute med Loxy och skulle ta vägen förbi matplatsen och titta till den. Då gick det en främmande med hund framför mig, vek in mot matplatsen, tömde en påse med morötter där och gick vidare. 😀 Det är alltså fler som har upptäckt vad vi gör och går dit också. Det kändes riktigt bra! =))

 

Just det, vi har ju tvättstugan i dag också. Jag var inne på argalappen.se igår en stund och höll på att skratta ihjäl mig när jag läste allt vad folk kan få för sig att skriva till varandra i tvättstugor. *s* Tur att vi inte har någon ”lapp-person” här i huset. Det är nog i såfall jag som skulle ligga närmast för den rollen, för ofta vet man ju inte vem som gör de olika sakerna och hur ska man då nå dem, förutom en lapp?! Men jag skriver aldrig någon, jag bara planerar..hehe!

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla! Det är ju fredag idag! 😀

Nu ska jag sätta igång med morgonens sysslor – något försenande.. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vilken fin blogg du har. Och härligt att bli hälsad av Kita vad fin hon är.

    Ha en härlig helg!

    TÄVLINGSDAGS! Vinn en ursnygg silverring här: htp://karsmycken.blogg.se

Kommentarer är stängda.