Allmänt

Småprat & bakning… :-)

bakning11

Hej därute alla!

Hua, idag är jag trött! Jag har sovit extremt dåligt tre nätter i rad och det börjar verkligen kännas. Jag har svårt att hålla tankarna klara när jag gör olika saker, de bara snurrar iväg nånstans. 😛 Bara när jag sitter i nagelhörnan som jag klarar att hålla koncentrationen men då är jag desto tröttare efteråt i stället. *s*

Hur som helst – nu stänger jag nagelrummet och tar jag julledigt i några dagar. 😀 Fast jag vet inte om det är passande med en glad smiley där egentligen, för jag älskar ju det jag gör – det är lika mycket en hobby som ett jobb. Men det har varit ganska mycket att göra nu inför jul och jag har en hel del mat som ska lagas, en hel del julgodis som ska göras och massor med gott som ska bakas. 😛 Så det är vad jag ska använda mina ”lediga” dagar till. *s* Jag har redan bakat en sats med lussekatter men dom är så gott som slut redan, så det får nog bli en omgång till. Och sen är det en hel del annat som jag vill ha klart till juldagen. Vi är nämligen inte hemma på julafton utan kommer att fira den på F7 Såtenäs eftersom Håkan jobbar då. Det blir säkert jättemysigt det också, och på juldagen kommer vi att ha middag här hemma. Kanske annandagen också, det vet jag inte riktigt än. Så det finns en hel del att förbereda ändå, även om vi smiter iväg på julafton. 😉

Men nu ska jag fixa med lite småsaker som måste bli klara idag. Ha en fortsatt fin tisdag alla och på återseende senare.

Här bjuder jag på lite bilder från mitt lussebullebak. 😀

*

bakning21

*

bakning3

*

bakning5

*

bakning6

*

bakning7

*

bakning8

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...