Allmänt

Vår mysiga bakdag! :-)

bakdag14

God måndagskväll på er alla!

Nu är jag klar med sista nageljobbet för idag, och har placerat mig i soffan framför Runaway bride. I handen har jag något som är precis livsfarligt för mig, jag kan äta ihjäl mig..haha – nämligen en påse med Rocky road. 😀 Jag fick dem av min gulliga kund som var här ikväll, och både Håkan och jag gick i spinn när vi fick se vad det var. 😛 De här var dessutom de godaste Rocky road jag har ätit, för chokladen var mycket mjukare än vad min egen brukar bli när jag gör dem. Massa tack Linda! 😀 Från både mig och gubben. 😉

pink-heart-clipart-36_91045293

Här kommer i allafall lite foton ifrån gårdagens bakdag med min brorsdotter Evelyn och systerdotter Saphira. Plus alla andra som mer än gärna kom och umgicks över pepparkaksplåtar, marsipanfigurer och spritspåsar. 😀 Det dracks glögg, mumsades på pepparkakor med ädelost och pratades. En jättetrevlig och mysig 4:e advent. =))

*

*

Nu ska jag kika vidare på filmen och mumsa på mina Rocky road. 😀

Ha en fin kväll alla och på återseende! Sov så gott i natt!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...