Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Silverglitter! :-)

silvernailz2

Hej hej på er alla denna måndagskväll! 🙂

I väntan på massa roliga foton ifrån vår bakdag med småtjejerna igår och lite nagelbilder, (kamerabatteriet till systemkameran ligger i laddaren) så slänger jag upp en bild på eftermiddagens naglar på en av mina stammisar. Fotot är urkasst, jag vet inte vad som har tagit åt min digitalkamera, kanske dags att köpa en ny. Så man ser ju inte helt tydligt men jag älskade verkligen den här designen och funderar på om jag ska ha den själv i jul. 🙂 Jag ska ju ha en grå klänning och de här silvernaglarna skulle passa perfekt till den. Jag har fadeat glittret, men lite mer som istappar än en jämn fadening eller hur jag nu ska förklara det. 😛 Väldigt glittrig och väldigt juligt men funkar även perfekt till nyårsfesten. 😀 Förmiddagens naglar blev också silver, åt samma håll som de här. Jag lägger upp foton så fort kameran laddat klart. =))

Nu ska jag luta mig tillbaka och smälta middagen i några minuter innan det är dags för dagens sista nageljobb. Jag är en smula trött måste jag erkänna, men det släpper alltid så fort jag börjat jobba. 🙂

Ha en fortsatt fin måndagseftermiddag och kväll alla! Jag kikar in lite senare om jag inte är helt utslagen. =))

På återseende då!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...