Allmänt

Bakdag med tjejorna! :-)

kusinerna1

*

Hej hopp alla!

Då var det söndag, och jag står i full förberedelse inför dagen. Om bara 2 1/2 timme kommer Evelyn och Saphira hit för att baka pepparkakor, pepparkakshus, göra marsipangodis och massa annat skoj. 😀 Mamma Nicole och pappa Dennis är med också förstås, annars hade jag nog fått hjärtinfarkt här idag, med båda småtöserna här samtidigt. Hehe!

Men det ska bli tokroligt att baka med dem! 🙂 Det enda jag hade önskat nu är att min andra systers två grabbar skulle varit här idag också. Det hade varit helt perfekt!

Så ser i allafall den här dagen ut. Jag vet inte riktigt hur det ska gå, för jag har inte sovit en blund i natt. Migränkänningar i går kväll och trött idag – det finns en risk att jag kommer bli dålig senare. Men det är ett senare problem. 😛

Nu ska jag hjälpa min gubbe att trä symaskinen så han får sy i sin dragkedja på sina byxor. Jag syr gärna allt han bara ber mig om – utom dragkedjor! Det är det värsta jag vet! *s* Men förbereda maskinen kan jag göra. Och allt annat som kan tänkas behöva göras. 🙂

Ha nu en härlig söndag alla vad ni nu ska hitta på, och så ska jag försöka komma ihåg kameran idag. Det kommer nog bli en kul stund med tjejorna vid köksbordet. 😀

På återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...