Allmänt

Regnig morgon…

loxymorgon28

God morgon på er ute i regnet!

 

Ja, i alla fall regnar det här i Borås – riktigt ordentligt också. Och naturligtvis så glömde jag att plocka undan balkongdynor och kuddar igår kväll, så jag har ett helt gäng drypande våta tygklumpar liggande i badkaret nu. Livat värre! *s*

Men även om jag inte är så himla road av regn precis, så känns det faktiskt att det här var behövligt för naturen. Är det så himla torrt att det förbjuds att tända kontrollerade majbrasor – då finns det nog verkligen ett behov av regn… Och dessutom känns det oerhört skönt i luften när all pollen rensas ur luften. Man får se de fördelar som finns med det här trista vädret, även om jag naturligtvis hoppas på sol snart igen. 🙂

 

lclilttlesbib

 

Från det ena till det andra så har jag morgonbesök här idag. Vaktmästaren är här och byter ut socklar i köket, fläktmotorer och termostater. Men ingen ugn än.. 🙁  *skratt* Nej, det går väl knappast så fort. 😉 Men jag håller tummarna för att det är på gång. Jag är i allafall superglad för nya fläkten som har segat bra den sista tiden, och socklarna har varit mer än lovligt öhh…smuliga..hehe!

 

Så nu ska jag vara lite social medans han är här. Återkommer lite senare. 🙂

Må så gott alla, och ha en fin dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej kära du och tack för fint inlägg.
  Jo, du beskedet från jobbet var inte det roligaste även om det inte kanske gäller mig i första ledet. Men det är aldrig roligt när folk får gå från sina jobb och jag hoppas verkligen att den här lågkonjukturen snart vänder.
  Och du måste prova att baka gifflarna för det är så lätt och går så fort, dessutom kan du halvera satsen och då lovar jag att dom går åt i ett nafs.

  Själv längtar jag så till min fortsättningskurs i tårtdekoration börjar… Det är så kul att sitta där och pyssla en hel dag.

  Kram på dig vännen och ha det fantastiskt.

  //Nettisen

 2. Go morron, go morron!!! Här är det inget regn än, men regnade hela dagen till å från igår å även lite i morse. Men nu är det bara kallt och mulet.. men känns som om det kommer mer regn snart! BLÄ!!!

  Hoppas ni får en bra dag trotts allt, vi ska i alla fall försöka göra nått bra av dagen. KRAM

Kommentarer är stängda.