Allmänt

Disig lördagsmorgon…

morgonkaffe15

 

God lördagsmorgon på er alla!

 

Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag sovit som en stock hela natten, och vaknade i min egen säng i morse. Helt ljuvligt! 😀 Håkan har däremot varit vaken sedan 5 ungefär. Det verkar som det är någon slags varannannatts-sovande för oss. *s* Men han verkar ändå vara ganska utvilad idag, så sömn har han nog fått ändå. Tänk att det här med sömn kan vara så viktigt. En självklar sak, som inte är så himla självklar när man har problem med den.

 

***

 

Jaha, vad händer idag då? Jag funderar på att åka en sväng till Knalleland idag och köpa ett topplack som har tagit slut. Är det förresten någon som vet om det finns såna i sprayform? Det hade ju varit bra mycket mer praktiskt när man har dekorerat naglarna med stenar, pärlor och liknande att bara kunna spraya över i stället för att sitta och kladda med pensel. Det är alldeles för lätt att det samlas för mycket lack mellan och runt omkring pärlorna. Men jag vet faktiskt inte ens om det finns som spray. Tipsa mig gärna om ni känner till något.

 

Men nu ska jag först ta mig en kopp kaffe till, och sen är det dags för duschen.

Ha en jättefin lördag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Kanske samma klarlack som motivlackare har finns i spray men det kanske inte är så hudvänligt.. *skrattar*

    Ha en bra dag!

  2. Hejhej:) Polish Dry heter en superbra spray som vi har på skolan:) Den ska man spraya på efter att överlacket (vet inte om det går direkt efter färglacket?) suttit i ca 60 sekunder. Jag tror att märket heter Star Nails eller något sådant;)
    Kramis<3 Ha det toppen!

Kommentarer är stängda.