Allmänt

Min fina tröja från Gina Tricot!

loxytavla15

 

Hej på er därute alla!

Klockan är bara lite drygt tio, men vi är toktrötta här hemma. Vad är det frågan om egentligen?? Vi orkar ju knappt vara vakna på kvällarna längre. Håkan har frusit och känt sig hängig hela kvällen, ända sedan han kom hem i eftermiddags, så jag hoppas verkligen inte han håller på att bli sjuk. Och om han blir det, att det inte är något allvarligare än en vanlig förkylning. Vi får väl se hur det är i morgon. Men blir han sjuk, så blir jag det garanterat också. Och det har jag verkligen varken tid eller lust med.

 

ginatr2

 

Hur som helst, innan jag går och knyter mig för i kväll så måste jag ju bara visa vad jag fick av lillasyster Nicole i födelsedagspresent! 😀
Enligt henne själv är hon fantaslös som sprang till sin favoritbutik Gina Tricot även när hon skulle köpa present, men det tycker inte jag. Hon vet bättre än mig vad jag vill ha och behöver. *s*

 

ginatr1

 

För ett tag sedan provade jag en tröja hemma hos Nicole som hon precis hade köpt. En svart, urskön tröja som jag tyckte var toksnygg! Det hade hon tydligen lagt på minnet, för nu fick jag en likadan i present av henne, fast i rosa förstås. 😛 Och jag bara älskar den! Den är helt klart snyggast med bälte i midjan för den är ganska vid, men självklart kan man ha den utan. Jag tänkte jag skulle ha den här på festen i morgon kväll, tillsammans med svarta skinnleggnings och en svart top under. Och så mitt svarta bälte förstås. 😀

 

Så åter igen – Tack så jättemycket söta syster! =)) Jag verkligen älskar den!

 

***

 

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men jag måste bara kika lite till på ”Dragonheart”. Jag bara älskar den där draken, han är ju stencool! Haha!
Hoppas ni har en mysig fredagskväll där ute alla, och får en riktigt god natt!

 

Kramiz på er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    wow snygging, hoppas allt är bra och önskar dig en trevlig helg =)

  2. Jättesnyggt, och du är så smal som man behöver för Gina Tricot också:) Kanonsnyggt!

Kommentarer är stängda.