Allmänt

Irriterande upptäckt…

loxyevening22

 

God kväll på er!

 

Den här dagen har gått i ”pluggandes tecken”. 🙂 Jag har läst böcker, information och kollat dvd’er i stort sett hela dagen. Tanken var förstås att jag skulle börja och göra min första provnagel idag, men jag fick skjuta upp det. Av den retliga anledningen att jag måste ha en bättre Training hand, eller robotarm som dom också kallas. Den jag köpte var inte så bra som jag trodde och passar mest till dekoration av naglar, inte byggande av gelénaglar. Det var riktigt frustrerande, särskilt som den ”riktiga” som jag måste ha kostar ca 2500:- plus träningsnaglar. *suck* Men nu släpper jag det här för ikväll. Jag har varit tillräckligt sur idag och orkar inte tänka mer på det här just nu.

 

Vi har precis ätit middag här, stekt torsk med smögensås. Såå gott! 😀 Håkan har varit iväg och jobbat dag idag på Såtenäs och kom hem nu på kvällen, så det blev ganska sen middag. Men nu sitter vi här och slappar framför tv’n och kikar på ”CSI Miami”  på 9:an. Och 21.00 börjar ”Sweet home Alabama” som jag faktiskt inte har sett, så jag tänkte kika på den i kväll.

Annars händer det nog inte så mycket mer ikväll. I morgon däremot, kommer Maria – Håkans dotter – hit till Borås och då passar hon på att hälsa på oss. 😀 Nu måste jag ju bara baka! *s*

 

Hoppas ni haft en fin dag alla i det härliga sensommarvädret, och får en mysig kväll!

Nu ska jag ägna mig lite åt CSI här. 😉

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Suck.. att allt måste vara så dyrt.. hade vi varit grannar hade du fått träna på mina händer:)

  2. säger:

    Min dotter är lurig, listig och ja smartare än vad jag vet tror jag.. kolla hur min morgon blev idag…
    puss

Kommentarer är stängda.