Allmänt

Saphiras morgonbus! =))

morgonbus1

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni har haft en god natt och en mysig  morgon. När jag kom ut på balkongen i morse så var det så där härligt friskt och rent i luften som bara tidiga mornar vid den här årstiden kan bjuda på.

En stund senare vid datorn fick jag mig dagens goda skratt! Haha!

På min systers blogg Andariel kan man idag läsa om hennes något ovanliga morgon som hennes dotter Saphira bjöd henne på. 😛

När hon tidigt i morse, enbart iförd trosor och bh, sprang ut på balkongen för att hämta in en blomma bestämde Saphira sig för att snyggt och prydligt låsa ut mamma på balkongen. *s* Där blev min syster stående i drygt en timme – bankande på fönstret i hopp om att kunna väcka sin sovande make i sovrummet. Dock utan resultat. *s*

Till sist fick hon syn på en grannkille utanför, som förföljd av en skrikande Saphira och en skällande, nafsande Boss, kunde gå in i lägenheten och släppa in henne från balkongen. 😀 Jag kan verkligen se synen framför mig – Nicole iförd enbart underkläder stå därute när killen kommer in. *Gapskratt* Det är tur att hon själv kan se det roliga i det hela. 😀 Då slipper man skratta i smyg… 😛

 

Jag har faktiskt själv blivit utelåst på balkongen en gång, av Håkan som sedan stack iväg – och låste ytterdörren efter sig! Och från 5:e våningen klättrar man inte liksom… *s* Men som tur var hade jag telefonen med mig ut på balkongen, och kunde ringa min mamma som har egen dörrnyckel till oss, och som fick komma upp och släppa in mig. *s*

Jag var dock påklädd….. 😉

 

Nu ska jag fixa lite här hemma inför dagens besök. Först kommer Håkans dotter Maria och hälsar på oss, och senare ikväll kommer resten av styrelsen från Hräsvelg hit för lite planering. 🙂

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. go morron! Här lyser solen och vi har inte blivit utlåsta på balkongen (skratt).

  Läser inte så mycket här inne hos dig just nu, för min dator krånglar. Vet inte vad som är fel (trodde först de va virus.. men icke!) och nu kanske jag måste köpa en ny dator.

  Så vill inte hålla på så mkt med datorn, vill inte att den ska kracha innan vi fått en ny eller att vi lagat denna.
  Då vet du nu, varför jag inte varit här på ett tag.. vill inte vara oartig!

  kram kram å ha en bra dag

 2. säger:

  Haha jo detta roade en hel del folk idag 🙂 Inte minst min klass när jag snällt fick förklara för min lärare varför jag kom för sent till lektionen, haha 🙂 Kolla in bloggen sen igen. Jag har börjat inreda 😉 Ska göra inlägget nu och är toknöjd 🙂 !
  hoppas ni mår bra i alla fall. Jag skulle vilja prata med mamma, men har inte någon chans att ringa. Hade velat gå med henne till den där affären på getängsvägen.
  Puss puss

Kommentarer är stängda.