Allmänt

Middagen avklarad…

korvpommes1

 

God kväll alla!

 

Hoppas  ni haft en fin dag därute, och har en mysig fredagskväll framför er. Vi har precis ätit här, och ikväll blev det enkelt och snabbt, men såå gott – wienerkorv och pommes frites! 😀  Efter maten plockade jag fram Silviakaka och satte på lite kaffe, och nu sitter vi här och zappar runt på tv. Fredag är skönt men den har en nackdel – ingen 2 1/2 men.  🙁 

Just nu kikar vi på ”Aquamarine” på tv4+, men jag vet inte riktigt om det är våran grej. Lite för mycket, om man säger så. 😉 Vi får se vad det blir senare.

Jag sitter och fixar lite med mina foton samtidigt, så förhoppningsvis hinner jag få klart lite fler ikväll som jag kan lägga upp. På min fina födelsedagspresent från min syster bland annat. 😀

 

Ha en supermysig fredagskväll alla, och så får vi se om jag kikar in lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...