Allmänt

Kommer värmen nu? :-)

skatten2

God morgon på er därute alla!

 

Då var det en ny dag och förhoppningsvis en lite piggare och trevligare sådan. Jag var absolut toktrött igår efter dagens händelser så jag slocknade i soffan redan under nyheterna.

Loxy har verkat lite lugnare i natt och sovit mer avslappnat, och igår överraskade han både Håkan och mig totalt genom att inte röra en fena när vi droppade öronen på honom. Kan munkorgen verkligen göra så himla mycket? Det är ju helt otroligt i så fall.
Hur som helst så gick det jättebra *peppar peppar* och jag hoppas verkligen att det fortsätter så.

 

Idag ser det ut att bli en helt underbar dag i allafall. 😀 Det var 16+ ute redan vid åtta när jag klev upp, och himlen är blå med strålande sol. Dock blåser det en del, men värmer det på så spelar det nog inte så stor roll. Hoppas verkligen att det kommer värme som utlovat nu.

 

Idag ska min lillasyster Nicole komma till mig och sova över, är det tänkt i allafall. Men vi får se lite hur Loxy är under dagen, för jag vill inte att han ska stoja runt med Boss och få ännu mera ont sen. Dom har ju inte självinsikt så det stör dom där små liksom. *s* Han hade förmodligen bara brötat på och så känt efter när leken var över. Inte något jag har lust att se precis. Så som sagt, vi får avvakta några timmar och se hur han mår senare. Hoppas i allafall att det går för det här har vi sett fram emot, både syrran och jag.

 

Nu ska jag i allafall ta hand om morgonsysslorna här och sen ska jag sätta mig på balkongen en stund. 😀 Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej Indra

    Ska du och Loxy vara med och tävla?

    Kram

Kommentarer är stängda.