Allmänt

Sov gott alla!

loxynattinatt1

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en lika mysig fredagskväll som vi. Det är fortfarande en liten stund kvar av The Bourne Ultimatum men sen är det läggdags för min del. Jag är något trött nu efter dagens tårtbak och i morgon måste jag upp tidigt om jag ska hinna klart med allt. Klockan 10 har jag lovat att dyka upp hos bror, och barnkalaset börjar klockan 11. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. 😀

 

Så i morgon har jag inga andra planer än lilltjejens födelsedag, men jag tror inte det kommer ta hela dagen så vi får väl se om det händer nåt mer kul, eller om jag kommer sova bort resten av dagen i ren utmattning. Hehe! Nu ska jag i allafall titta klart på filmen och sen ska jag göra mig i ordning för sängdags.

Ha en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon igen!

 

1-tub_rosaros

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Men titta, Loxy har blivit smal:)

Kommentarer är stängda.