Allmänt

Barnkalas idag!

evvebirthday11

 

Hej på er alla denna lördagsmorgon! 🙂

 

Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag faktiskt fått sova i natt, av nån anledning trodde jag inte det i går kväll. Men det är bara att tacka och ta emot. =)) Förmodligen hade jag sovit en stund längre på morgonen också, om inte min kära syster Nicole hade ringt och väckt mig – för andra gången på typ en vecka. 😛 Bara för att hon har en liten aktiv treåring så tror hon att varenda människa är uppe med tuppen..haha! Jaja, jag kom raskt på fötter idag i allafall, det var ju i allafall bra. 😉

 

Nu ska jag fixa i ordning tårta och annat som ska med ner till min bror, packa kamera och videokamera och fixa i ordning mig själv en smula och sen är det dags för mig att ge mig av. Det lär nog bli en intensiv dag misstänker jag. *s* Gänget med ungar har växt med typ två stycken varannan dag så nu vet jag knappt hur många som kommer längre. 😛 Men det blir nog livat.

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och må så gott!

Jag återkommer efter hemkomst och middagsvila. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...