Allmänt

En trött lilleman… :-)

loxytired1

 

God kväll på er alla!

 

Då börjar min födelsedag lida mot sitt slut. 🙂 Men faktum är att det har varit en ganska lugn dag – på gästfronten i allafall. Jag ska nämligen ha mitt lilla firande i morgon och då kommer det förhoppningsvis lite familj och vänner och hälsar på oss. 😛

Idag har jag snarare ägnat dagen åt det jag ska bjuda på i morgon och det har faktiskt tagit en stor del av dagen. För övrigt så har jag umgåtts med min älskling och svärmor idag, svarat i telefon och svarat på sms. *skratt* Tack alla för era grattishälsningar, både här, på sms, mail och fb. 😀

Nu ska jag krypa i säng och försöka få mig lite sömn så jag orkar med morgondagen. Jag har en hel del kvar att göra så jag måste upp någorlunda tidigt i morgon i allafall.

Hoppas ni har haft en fin dag alla, och får en god natt när det är dags.

På återseende i morgon igen!

 

roses44t

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Jag skriver GRATTIS här också 🙂 Hoppas dagen har varit bra! Ses imorgon! KRAM på dig

Kommentarer är stängda.