Allmänt

Lite kvällsprat…

maskrosor1

 

Hej där ute! Hur har dagen varit? Det har ju inte varit supervarmt idag precis, men här har det inte kommit något regn i allafall – inte än…

Något uteväder har det däremot inte varit ändå på grund av att graderna sjunkit så mycket, inte för frusna Loxy och mig i allafall…*s* Så det har fått bli pysseldag inne idag, och det kommer det med all säkerhet bli i morgon också. Jag har inte fått fotat mina grejer i dag men jag ska ta mig i kragen och göra det i morgon. Nu ska jag ta och masa mig upp från soffan och hoppa in i duschen tänkte jag. Vi har precis suttit här och dreglat över Leilas alla tårtor i kvällens program av ”Leila bakar” på tv4+, så nu har jag fått nya idéer och ny bakenergi – till Håkans stora förfäran. *skratt*

 

Annars är det inte mycket roligt på tv ikväll. Det brukar inte vara det på onsdagskvällar. Så jag gissar att det blir en tidig kväll och nya tag i morgon i stället, för jag är ändå ganska trött redan. Jag fattar inte vad det har tagit åt mig?! Jag som alltid – i hela mitt liv – varit värsta nattugglan, har helt plötsligt blivit toktrött på kvällarna och klarar knappt att hålla mig vaken efter klockan 21. Men å andra sidan vaknar jag ju oftast efter nån timme igen, så det vete 17 vad jag har för nytta av det? *s*

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kvällsdusch och sen hoppar jag i säng, så jag säger god natt här.

Hoppas ni har haft en fin dag och en mysig kväll. På återseende i morgon, och då lovar jag dessutom att svara på era

kommentarer och ta en runda bland alla bloggar som jag inte hunnit med de sista två dagarna och läsa i kapp mig.

 

Må så fint och sov gott alla! 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Haha jo nu är jag vaken. Denna dagen har varit hemskt! Jag har inte vetat vem jag vart praktiskt taget, men nu är vettet tillbaka och bloggen uppdaterad 😉
    Jag läser ikapp mig på din blogg i mån. Ett inlägg har tagit mig ett antal timmar ikväll. Min hastighet i på tangenterna eller i tänkandet har inte vart på topp direkt 😉
    Puss puss och sov så gott

Kommentarer är stängda.