Allmänt

Min söta syster som hippie! ;-P

blommorgon10  

God morgon på er alla!

 

Idag måste jag bara gnälla igen! Vad 17 är det för temperatur vi har?? 7,2 grader klockan halv åtta på morgonen – i JUNI? Det ska ju vara sommar nu. Visserligen är  himlen blå och solen strålar, så det där regnet som utlovades har jag inte sett något av. Alltid något att vara tacksam för. Men kylan??!

 

Jaja, det är väl bara att vänta och hoppas på nästa högtryck. Det brukar ju kanske inte bli så där supervarmt förän i juli vanligtvis, men det här ligger till och med under normala temperaturen för årstiden. Det är ju så himla trist! Jag vill ha värme!

 

Men över till något roligare! 😀

 

 

I förrgår hade min syster Nicole skolavslutning, och dom hade bestämt sig för att köra hela festen i hippie- eller Flower power-tema. 😛 Det tog lång tid i går innan hennes blogg uppdaterades……. haha! Det var uppenbarligen en ganska hård kväll. *s* Men på kvällen fick hon äntligen tummen ur och satte sig vid datorn och lade upp lite foton, varav jag snodde två stycken direkt. 😉

 

emsan-flowerpower1

 

Jag tyckte hon blev sjukt söt som ”hippie”. 😀

Hennes kompis har hjälpt henne att fixa håret, en jättefin variant av det klassiska pannbandet tyckte jag. =)) Och klänningen kommer ifrån H&M, en klänning som kommer funka perfekt även i sommar utan ”maskerad”. 🙂 Här har hon dock rosa leggings och ett par sjukt snygga ”jesusandaler” till som passade perfekt till stilen. Fler bilder finns inne på hennes egen blogg.

 

dddddddddjj-004

 

Halsbandet var hon här uppe hos mig och pärlade ihop förra veckan. 😀 Jag har försökt att fresta henne med min pärlsamling i flera år typ, men intresset har varit sådär lagom svalt… *s* Men nu fick hon koll på vad jag verkligen har i mina pärlgömmor och satt i säkert en timme och bara bytte ut pärlor innan hon kom sig för med att börja trä upp dem på nylonwiren. *s* Och dessutom fick hon smak på pärlandet, så förhoppningsvis har jag henne här snart igen, pillande och knåpande i arbetsrummet. :- D

 

Jag tycker hennes första halsband blev supersött och passade helt perfekt till stilen hon körde på avslutningskvällen! =))

 

cutecolorsloveicon32

 

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, och sen är det dags för mitt eget pysslande. Jag måste få klart mina målerigrejer så jag får bort allt stök från vårt pyttelilla arbetsrum nångång och sen har jag lite annat som jag måste ta itu med idag också. Det är ju tur att man inte är sysslolös liksom.. *s*

 

Hoppas ni får en fin dag alla! Själv håller jag tummarna för att graderna stiger lite frampå dagen.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jättefint!

  2. säger:

    Hehe jo visst blev jag biten av dina pärlor 😉 Det ska bli skoj att testa igen med lite mer tid och kanske barnlöshet med 🙂

    Tack för dina härliga komplimanger, jag var rätt nöjd jag med får jag erkänna 😉

    puspuss

Kommentarer är stängda.