Allmänt

En regnig lördagsmorgon…

regnnalle1

 

God morgon på er därute i regnet! =))

 

Jisses, vilket gråtrist väder! Jag trodde regnet skulle upphöra tills idag, det var i varjefall vad jag hade hört. Men icke! Här strilar det ner i en aldrig sinande ström. Och blåser gör det också. *gnäll, gnäll* Hehe!

Fast jag är inte så gnällig idag faktiskt. 😛 Jag har alldeles för mycket att göra för att hinna med något sånt. Men jag är ju uppe i tid i allafall så jag ska nog hinna med det jag ska. Nu är det kaffe och frukost som gäller först och främst och sen ska jag sätta igång med de sista förberedelserna inför dagen. 😀

Hoppas ni får en jättefin dag, vad ni nu ska hitta på. Jag återkommer senare, men förmodligen inte förrän den här dagen börjar gå mot sitt slut. Idag lär jag ha fullt upp här hemma. 😉

Må så gott alla!

 

ht-018

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...