Allmänt

En glad nyhet! :-D

vintermorgon21

 

Hej där ute i kylan alla!

 

OMG, så kallt det var i morse! Jag höll på att frysa ihjäl när jag gick ut med Elliot tidigt på morgonkvisten. Det är verkligen inte läge att bara slänga på sig en jacka och gå ut i tunna träningsbyxor. Jag måste skaffa mig termobyxor eller nåt som jag kan dra på mig när jag ska ut med hunden.

 

adventsljus3

 

I allafall så måste jag ju bara berätta en sak. 😀 I går skrev jag ytterligare ett mail till hyresvärden efter en kväll med tokoväsen igen, och bara en liten stund efter att jag skickat det så fick jag svar. Jag trodde knappt mina ögon när jag läste det! Vår hyresvärd skriver att han har en tidig julklapp till oss; efter ett ultimatum från hans sida, så har den störande grannen äntligen bestämt sig för att flytta härifrån. Vad detta ultimatum bestod i har jag förstås ingen aning om, och bryr mig inte heller. Det är resulatet som är det viktiga. 😀 Äntligen ska det bli lugnt här i huset. Dock inte förrän 1 februari, och det lär ju inte bli en särskilt kul tid när grannen inte behöver bry sig alls längre (som om hon nånsin gjort det i och för sig..). I allafall så känns det verkligen såå himla bra! Äntligen händer det nånting, i en situation som stått still och stampat i flera månader. Nu hoppas jag bara att soc tar tag i sin del av den här historien och kollar upp hur de där stackars barnen har det.

 

Nehepp, nu ska jag och göra mig i ordning för en tur upp till mamma på sjukhuset.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

sumo4

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vad är det med grannar egentligen…
    Har själv grannar (ett kollektiv på 4 grabbar) som verkar ha bott i en ljudisolerad källare hos sina föräldrar, djupt inne i skogen eller något…
    Hooooppas att de flyttar härifrån till sommaren, de verkar vara i pluggaråldern och har bott här över 3 år nu.

    (tävla gärna hos mig! 🙂

Kommentarer är stängda.