Allmänt

En riktigt grå lördagsmorgon…

darkmorninglox1

 

God lördagsmorgon på er alla!

 

Idag är det verkligen grått ute! Regnet öser ner, himlen är mörk och snön ligger kvar på marken och blir till slask. Jag har inte sovit i natt, en av mina sömnlöshetsnätter utan någon speciell anledning, och när jag äntligen slumrade till på morgonkvisten så satte grannen igång under. Så nu har det varit fullt ös, bankande och slagande i dörrar, skrikande och gapande sedan klockan sex ungefär. Livat värre! Jag kan inte påstå att min huvudvärk blir bättre av att lyssna på det här hela dagarna.
Jag fattar inte att jag aldrig upphör att förvåna mig över den där människan därnere, man borde vänja sig. Men jag rycker fortfarande till när hon störtvrålar och svär åt sina stackars barn titt som tätt. Den lilla 11-månaders grabben blir livrädd varenda gång, så det är kanske inte så konstigt att han gråter dagarna i ända… Jaja, jag har gjort vad jag kan i allafall.

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och se om jag kvicknar till lite och sen ska jag hoppa in i duschen. Tanken är att jag ska iväg hem till kompisen Veronica idag, men jag vet inte riktigt om jag orkar det än. Får se om en liten stund. Den här förkylningen har varit riktigt långdragen och irriterande och idag har rethostan börjat. Om jag har fått samma sak som Veronicas ena grabb har så lär den inte vara enkel att få bukt med.

 

Hoppas ni får en fin lördag därute, trots det urtrista vädret.

Jag återkommer lite senare, med lite nya roliga saker. 😉

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  God morgon på dig!
  Grått här också – Göteborg!

  Jag blir alldeles bestört av det här:
  ”Men jag rycker fortfarande till när hon störtvrålar och svär åt sina stackars barn titt som tätt. Den lilla 11-månaders grabben blir livrädd varenda gång, så det är kanske inte så konstigt att han gråter dagarna i ända… Jaja, jag har gjort vad jag kan i allafall.”

  Jag vet inte vad du menar med att du gjort vad kan. Kontaktat soc?
  Så jävligt en barn har det!! Vi som kan måste göra vad vi kan för att hjälpa.

  Ha en bra dag!

  / Yvonne

 2. säger:

  Usch, det låter som en jobbig granne du har. :/
  Krya på dig!
  Kramar

Kommentarer är stängda.