Allmänt

Nostalgitripp på morgonkvisten!

mysmorgon1

God morgon på er alla!

Det blev en lång sovmorgon för oss idag. Jag trodde knappt mina ögon när jag tittade på klockan och sedan såg att även Håkan låg kvar i sängen och sov. Han brukar kliva upp typ 5-6 varje morgon – nu var klockan halv tio! 😛 Men jag brukar alltid anse, att sover man så länge nångång, så är det för att man behöver det. 🙂

På facebook möttes jag av Saphiras mysmorgon med lilla Mimmi, som jag fortfarande inte haft förmånen att gosa med irl. 🙂 Men jag ska – så snart jag bara kan! Nu har jag dock lite syjobb kvar som jag måste fixa i helgen. Jag kom halvvägs med förklädet jag började med igår, så idag borde det bli helt klart. Måste bara iväg och köpa lite spetsband under dagen, som ska kanta fickor och lite annat.

Jag såg förresten en urkul grej på nätet idag, på en sida på fb som heter ”Vi som växte upp på 70- och 80-talet”, och som väckte tusen barndomsminnen! 😀

***

14370_453739324684909_1064141135_n

***

Dessa älskade jag när jag var liten. Jag hade en jättepåse full, och ibland satte jag ihop dem i långa kedjor. Vi spelade med dem, bytte dem och alla gick omkring och drog på sina i påsar. Vi kallade dem för ESS i Göteborg där jag växte upp, antagligen för att de första som kom faktiskt var S och sen fick alla heta så, oavsett form. Men jag har hört flera olika namn på dem, allt ifrån kastisar och hårdisar till manickler och bokstäver. Vad hade ni för namn på dem? 🙂

***

En riktig nostalgitripp måste jag säga. 😀

Nu ska jag ta mig en andra kopp ”morgon”kaffe och sen är det dags att börja sy igen. 🙂

Ha en härlig dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...