Allmänt Djur

Kisseskötsel idag… :-)

sassiekisse1

 

Hej hopp alla!

 

Har ni en fin lördag därute? 🙂 Jag har inte varit ute mer än nödvändigt idag måste jag erkänna. Det har regnat ordentligt här i Borås, inte ett väder som vi gillar – varken lilleman eller jag. Så mesta delen av dagen har gått åt till att pyssla med senaste nageldesignen som jag tror kan bli lite fin – en blandning av handmålat och pärlor. 😀 Jag lägger upp bilder när det är klart så får jag höra vad ni tycker. 🙂

 

Just nu är mamsen här. Hon tittade upp en sväng och vi ska ta en liten eftermiddagsfika tänkte jag. Men först ska jag ta hand om ett par småtovor på min lilla kisse och klippa hans klor. Pälsen måste klippas mellan trampdynorna också, så han inte slinter på parkettgolvet. *s* 
Jag vet inte riktigt vad det har tagit åt Sassie den sista tiden, men han har fått någon slags gammelmansryck och far omkring som en kattunge här i lägenheten – totalt sjövild. Minst en tokrunda per dag har det varit, Loxy är överlycklig som får leka med honom och dom jagar varandra som två ungar. 😛 Får hålla ett öga på honom bara så han inte springer sig för trött. Tokkatt! 😀

 

Nehepp, nu ska jag sätta på kaffebryggaren och fixa Sassie medans kaffet blir klart.

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ooh, läskiga ögon katten fick i det fotot 🙂

Kommentarer är stängda.