Allmänt

Kvällstrött…

evveopappa2Då var middagen avklarad. Jag är så himla trött ikväll så jag vet knappt vad jag heter. Jag sitter och försöker fixa lite foton vid datorn, men jag bara somnar hela tiden. Ögonen bara faller ihop och jag får såna där hemska uppvakningsryck ni vet, som skrämmer en halvt från vettet. *s*

Men jag har ett par saker att göra som jag gärna vill få gjort i kväll, bland annat ett julkort åt min lilla älva Evve som hon ska skicka till sin kompis. Det är det jag håller på med nu. Sedan bad min syster mig ändra en detalj i deras hemsida också, och eftersom jag förstår hur viktigt det där är och framför allt – hur känsligt – så ska jag försöka hinna med det också ikväll. Jag ska gå närmare in på det där senare.

Men nu ska jag fortsätta med de här grejerna innan jag brinner av totalt. smiley Ha en fin kväll alla och må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...