Allmänt

Underbar utmärkelse från Cettcilias Klotter! :-)

award2

En blogg som jag följer varje dag och som stöttar mig i min vardag. En helt vanlig, inte tillgjord på nått vis! En härlig blogg, här finns en vän!”

Med dessa vackra och glädjande ord fick jag denna utmärkelse av goa Cecilia från bloggen Cettcilias Klotter igår. smiley Man blir verkligen så himla glad när man får sån här uppmuntran för det man gör, och den här utmärkelsen var helt underbar tycker jag. 🙂

Det följer en liten text och en uppmaning med utmärkelsen, och det är som följer:

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten och bilden i din blogg, skicka sedan vidare utmärkelsen till andra bloggare du anser är värd den. Lycka Till!”

Jag skulle kunna sitta här och skriva blogglistor till nästa vecka… smiley Men jag väljer ut några som jag besöker dagligen och som jag tycker är något alldeles extra. 🙂

Posh Pooches – Hundmodebloggen. En underbar blogg, skriven med stor humor, värme och kärlek till en liten hund. En bloggare som jag gärna skulle vilja lära känna i verkliga livet. 🙂

30Something. Personlig, mysig, varm och rolig blogg. Även här en bloggare som jag hoppas få träffa irl snart. På bloggen ger Lori i allafall intrycket av att vara en sådan människa som jag skulle välja som vän privat. 🙂

Huset på Kullen. En fantastisk, inspirerande och vacker inredningsblogg om Lindas och hennes sambos liv i deras underbara hus. Den här mysiga personen råkar jag redan känna privat. smiley

Andariel. Mysigaste babybloggen, massa spännande recept, shoppingtips och mycket annat. Det här är min lillasyster Nicoles blogg, och trots att hon är ny i bloggvärlden så tycker jag hon är otroligt duktig och dessutom väl värd att uppmärksammas. 🙂

Dessa fyra bloggar får den här utmärkelsen av mig idag. Många kramar till er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...