Inredning & design Inredningsprylar

Mysmorgon!

granen08

God morgon på er! Så här mysigt har jag det här hemma i vårt vardagsrum här på morgonkvisten. smiley Det är lite olika när jag beslutar mig för att klä granen, vissa år är jag så ivrig att den åker upp typ andra advent… *Skratt* Men oftast brukar jag klä den ett par dagar före jul. Men i år åker vi ju till Norrland dagen före julafton för att fira uppe hos Håkans föräldrar och syskon, så bara för att vi ska få lite tid att hinna njuta av den i år, så fick den komma upp här i går kväll. Och jag tyckte själv den blev så vacker. smiley Rosa kulor förstås… *s* Tillsammans med frostade vita kulor och olika typer av kristallprismor som ljusen bryter fantastiskt vackert i. Den gör sig inte alls rättvisa på bild tyvärr. Jag ska försöka ta lite bättre foton senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...