Inredningsprylar Personligt

Lite mys ikväll..

presentm1

God kväll där ute i stugorna. 

Nu är middagen avklarad här hemma och Håkan har åkt iväg på ett möte inför Harley-Davidson utställningen som går av stapeln den 4-5 april i Knallerian här i Borås. Kika gärna in om ni har vägarna förbi. 🙂
Själv går jag runt och pysslar med lite olika saker samtidigt. Lite grafikjobb på laptopen, lite pyssel i syhörnan, lite webgrafik på stationära datorn. Visst låter det vansinnigt konstruktivt. *s* Men Håkan är snart hemma och då blir det myskväll med lite chips och läskeblask. =))

*

Men från det ena till det andra – jag har placerat ut mina nya söta rosa doftljus ikväll, och jag tyckte dom blev jättesöta på min lilla glashylla i köket. 😀 De doftar absolut underbart, nästan som rosentvål, och från början hade jag tänkt att ha dem i sovrummet. Men jag hittade inget passande ställe för dem där. Jag fick de här i present av fotografen Martina när hon kom i helgen, så himla gulligt! 🙂 Rosa såklart! =))

presentm3

Dessutom fick vi den här härliga Picknick-boken av Monika Ahlberg, med massa goda recept och underbara inspirerande bilder.  Både Håkan och jag har suttit och bläddrat i den en stund varje dag och fått en massa idéer inför sommaren. Det är ju såå himla mysigt med picknickar och jag har kikat på den här boken flera gånger tidigare och funderat på att köpa den. Så jag blev förstås hur glad som helst när jag fick den nu. 😀 Tack igen snälla du! 🙂
Det lär bli en hel del mysiga utflykter för oss i sommar gissar jag. =)

*

Nu ska jag förbereda för kvällen och se vad tv har att erbjuda. Finns det inget intressant så blir det någon bra dvd i stället.
Ha en jättefin kväll alla!

 

presentm2

Vackert rosenkort som jag fick tillsammans med presenterna, och som ska få en egen liten ram framöver. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Picknick är jätte mysigt ju!

  2. Cherlindrea säger:

    hotchics: Ja, visst är det.:-D Det ska bli så kul att prova alla nya recept! 🙂

Kommentarer är stängda.