Allmänt

Vårmorgon..?

loxymorgon33

Hej på er denna soliga onsdagsmorgon! 😀

Man kan ju faktiskt inte bli annat än på gott humör när man vaknar av att det är så ljust ute att man först tror att man har försovit sig, för att sedan inse att klockan inte är mer än strax över sju och att det är solen som lyser och lurar en att tro att klockan är över 11. 😛
Det verkar som om vinden har lagt sig lite idag också, igår blåste det riktigt ordentligt i mellanåt. Vi får väl se hur dagen utvecklar sig. Det är ju en ganska osäker tid när det gäller vädret just nu, det får man ju bara räkna med.

*

Själv har jag en hel del att ta itu med idag, så jag ska försöka lägga upp dagen på bästa möjliga sätt. Men vid 12-tiden kommer min mor hit upp på en förmiddagsfika så då ska jag ha kaffet och något gott till färdigt på bordet och ta mig en liten paus i allafall. 🙂 Det blir tidningsbyte idag också, alltid lika kul! =)) Jag får upp en Allt i Hemmet medans mamma får med sig en Sköna Hem. Perfekt att byta sådär. 😀 Appropå tidningar förresten.. Jag har precis skickat efter två provnummer av Leila Lindholms nya tidning Leilas Country Living.

omslag

 

Det ska bli jättekul att testa den här tidningen! 😀 Jag älskar ju hennes program och böcker, så jag kan inte tänka mig annat än att det kommer bli likadant med tidningen. Så nu ser jag fram emot att få det första numret.

*

Nej, nu är det dags att sätta igång här. Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...