Allmänt

A-Bombers Sommaren -07

Förra helgen var min sambo Håkan, tillsammans med kompisarna Flemming, Jari och resten av gänget i deras mc-klubb Military Vets i Uddevalla på årets A-Bombers, enligt Håkan själv, något av det häftigaste han har varit på. Och jag måste erkänna, att efter att ha hört honom berätta, så skulle jag gärna ha varit där själv. smiley

På en åker, modell megastor, mitt ute på landsbygden, hade det arrangerats ett jätte-jippo i 50-talsstil med tidstypiska bilar, motorcyklar, uppträdande och en massa annat.

 

 

 

 

En stor del av publiken, såväl herrar, damer som ungar, var klädda i typiskt 50-talsstil, Picup’er som åkte omkring på området hade flaken fyllda med halmbalar och mjölkkannor och över hela området spelades svängig 50-talsrock. Dessutom hade dom något som kallades backlopp, där alla dessa gamla bilar, dock med motorer ombyggda och trimmade till oigenkännlighet, tokkörde inför en jättepublik. På lördagen var det uppskattningsvis omkring 5000 personer där.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter det hade dom ägnat resten av tiden åt att gå runt och beundra alla tokhäftiga och snygga bilar som stod i rader överallt. Många hade gjort extrema hemmabyggen med motorer som tydligen var helt galna. smiley Bland annat nedanstående bil. Nu är jag inte så bra på det här med motorer, men någon del i den var byggd som en kulspruta…smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kan bara tänka mig vilken upplevelse det måste ha varit. smiley Får väl se nästa år, om man kan lista sig med grabbarna. Det var inte utan att det verkade som om dom hade haft det redigt kul. Men det som jag skrattade mest åt, var definitivt P-G’s tält! smiley

Han hade tydligen bara fått med sig innetältet plus några alldeles för korta tältpinnar och trots diverse erbjudanden om logi i de andra tälten, så envisades stollen med att sova i sitt eget tält… smiley

I varje fall verkar det som om detta blev den sista turen för sommaren nu, för Håkans del. Skulle vädret tillåta, så blir det ju dagsturer men inte några fler övernattningar i år. De två turer som stod på förslagslistan var Gotland och Danmark, men jag tror Håkan börjar känna sig mättad på att sova i tält den här sommaren. Vid närmare eftertanke, med tanke på hans jobb så blev han nog mättad på att sova i tält för ett antal år sedan. smiley

Appropå hans jobb; på vägen till Uddevalla så stannade hela gänget just på hans jobb för att käka lunch och fota lite. Ett litet ”studiebesök” i all enkelhet. Hehe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håkan är ju officer i flygvapnet och det var säkert jättekul för gänget att få komma dit och kika lite. Själv tyckte jag det var tokspännande första gången jag var där för några år sedan, precis när vi träffats.

Framför allt tyckte jag att fotot med alla hojar framför en Jas 39 Gripen var riktigt tuff!

I vilket fall som helst så ska jag helt klart försöka mygla mig med nästa år, för det här tyckte jag verkade helkul! smiley Och tydligen var det även en riktigt skön stämning där. Festande, visst! Men inte någon sån där kopiös fylla, slagsmål och liknande som det annars kan bli på sådana där stora tillställningar. Bike Meet’et i Danmark var mycket värre, enligt Håkan.

Eftersom Håkan glömde att ta med sig batterier till kameran och de som satt i, tog slut i samma ögonblick som han startade den när de kom fram, så hade han inte ett enda foto med sig hem. Därför är jag ytterst tacksam för att det var andra som var lite mer förutseende. *Skratt*

Tack Jari, för fotona som jag lånade några av hit till min blogg. smiley

 

// Indra – Ser fram emot nästa sommar…smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Cherlindrea säger:

    I have tracked all your IP-number now, and sent a report by e-mail to your operators.
    You will discover that your IP-number is banned. I would recomend you not try to write more here.

Kommentarer är stängda.