Allmänt

Aprilsnö och beautyblender!

springweather1

Eller inte…!

Hej därute i snöyran!

Visserligen hade jag hört att det skulle komma in ett snöoväder över Sverige, men här i våra delar av landet skulle det liksom mest vara regn, eller snöblandat regn. Den här bilden tog jag precis när det börjat. Det snöade på ordentligt en bra stund därefter och marken ute är numera snötäckt igen. Men nu regnar det så förhoppningsvis försvinner det snart.

***

Igår var min andra syster här i Borås med sin familj och det var – som vanligt när familjen samlas – en trevlig men högljudd och stojig tillställning hemma hos mamma. 😀 Vi gräddade våfflor och umgicks en stund innan dom skulle vidare hemåt igen och vi skulle hem och äta tacos. Det känns lite som om vi inte gjorde nåt annat än åt igår.

Men idag är det fastedag och jag har bara druckit en smoothie idag, gjord på grekisk yoghurt, proteinpulver, färska jordgubbar och frysta blåbär. Gott, mättande och kalorifattigt. Perfekt för en 5:2-dag. 🙂

 ***

beautyblender-the-orginal-single-rosa-1821-100-0000_1

Från det ena till det andra så har jag lust att slänga in en beställning på en sån här beautyblender. Har läst mycket bra om dem men har aldrig använt dem själv. Är det någon här som har något att säga om dem? Är dom bättre än vanliga makeupsvampar eller är det bara en trendgrej som inte gör nån större nytta? Jag ska kolla lite mer om dem tänkte jag, men är sugen på att prova. Bara dom inte ”äter” upp för mycket foundation som vissa makeupsvampar kan göra. Och ni som har testat, har ni provat några olika sorter? Vore kul att höra vad ni har för erfarenhet. 🙂 

***

Men nu ska jag ta en tur med Lilleman här medan det är uppehåll i regnet. 

Ha en fin dag i aprilsnön alla och på återseende! 🙂 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...