Allmänt

Julmarknad i Borås eller julgodisbak?

borasmarknad1

 

En riktigt tidig god morgon på er alla!

 

Hm..ja, jag vet inte egentligen om jag skulle säga god natt i stället – i varje fall borde jag nog det – för jag har inte fått sova än. 😛 Det har varit en sådan där vaken natt igen, och även om jag snällt legat still i sängen nästan hela natten så är man ju ändå helt slut så fort man kliver upp.

Och klev upp – det gjorde jag klockan 04.15 för att hinna göra i ordning Håkans frukost och lite saker att skicka med honom. Det är ju ändå lördag. 😀 Så nu har mitt hjärta åkt, och jag sitter här och funderar på vad 17 jag gör uppe i mörkret och kylan klockan sex en lördagsmorgon.

Jag går och lägger mig igen. *s*

Förhoppningsvis är jag pigg nog att sätta igång med mitt planerade julgodisbak senare på morgonen, och då kommer det lite smarriga recept upp under dagens.

Eller också skjuter jag fram bakningen en dag och kilar ner och tittar på Borås Julmarknad som går av staplen i helgen. Jag har inte besökt den tidigare men jag har fått för mig att den är lite mindre men med bättre kvalité på produkterna i stället. Jag kan kanske ha fel, det märker vi. 😉

Så bakning eller Julmarknad idag, det är frågan? Det är en dag i morgon också, både för bak och för sista dagen på julmarknaden. Det  återstår att se… =))

 

Nu ska jag hur som helst lägga mig en liten stund till om det ska bli något överhuvud taget idag. 🙂

Ha en fin dag alla och på återseende senare!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. kul med alla julmarknader:)

Kommentarer är stängda.