Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nya nagelhörnan! :-)

nagelrummet1

***

God morgon på er alla denna iskalla måndagsmorgon! 🙂

Det är -10 grader ute, och även om det kanske inte låter så mycket i en norrlännings öron så är det kallt här nere i landet – var så säkra. 😛 Det är en helt annan sorts kyla, rå och bitande, inte alls en sådan – trots allt behaglig torr kyla – som uppe i norr. Jag trodde jag skulle dö en morgon uppe i Härnösand när jag vaknade till -19 grader och trodde inte ens jag skulle kunna gå ut den dagen. Men när jag väl kom ut upptäckte jag att temperatur och grader inte ens går att jämföra mellan dessa städer.

Här yr fortfarande lite snökorn i luften trots att det är så kallt – och halt! Jag läste i BT på morgonen om hur dom höll på för fullt för att reda upp i en olycka bara ett stenkast ifrån där vi bor, ute på riksväg 40 där flera bilar och en lastbil var inblandade. Som tur var verkade ingen vara skadad.

***

Själv sitter jag i mitt fina nyinredda nagelrum och dricker morgonkaffe och förbereder för dagen. 😀 Jag hade ju turen att komma över två vita Billy-hyllor för 100:- styck på Borås Loppis i kanonskick, och dom står nu på plats och har ersatt alla småhyllor och smålådor där jag hade alla saker utspridda förut. Nu är allt samlat på samma ställe, och det sista jag ska göra där nu är att köpa fyra vitrindörrar till skåpen, så det går att stänga ute fildammet från alla grejer. Det tror jag kommer bli både fräscht, snyggt och praktiskt. 😀

Men detta är alltså vad jag har sysslat med i helgen när bloggen fått stå still – sortera alla dessa typ miljoner småprylar och försöka hitta en struktur som är funktionell. Jag tror jag har lyckats få ihop det ganska bra nu. 🙂

***

Idag har jag ett par nageljobb att ägna mig åt, och dessutom ska min kära make åka iväg och hämta upp två uppsättningar vita gardinlängder med matchande lampkjolar som jag har köpt. Det kommer bli såå himla fräscht när jag får upp dem! 😀

Det har blivit mycket nytt sista tiden, men det mesta är faktiskt billiga klipp ifrån Borås Loppis, så jag har fått massor av fina saker i nyskick till priset av nästan ingenting. Kan varmt rekommenderas! 😀

Nu väntar jag bara på lite värme och snöfritt så jag kan börja slipa ner alla träsaker och möbler som ska målas om. Det vill jag helst göra ute på altanen och jag känner mig inte direkt hågad att stå med det i 10 graders kyla. 😉

Ha nu en jättefin dag och klä er varmt därute!

Jag återkommer lite senare. Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Så fint du har det!

Kommentarer är stängda.