Allmänt

Perioral Dermatit… :-/

stickers1

***

God kväll på er alla!

Efter en dag med trevligt folk omkring mig i nagelrummet börjar det snart bli dags för sängen. Jag har inte sovit ordentligt på fyra nätter nu, och ingenting nån annan tid på dygnet heller för den delen, så jag börjar bli lite förvirrad av sömnbrist känner jag. Har jag riktig tur så får jag förhoppningsvis sova i natt nu. Förr eller senare tar tröttheten ut sin rätt, men för min del kan det dröja väldigt lång tid i bland.

De här fina nagelklistermärkena på bilden här uppe fick jag av goa Jenny idag, när hon var här och fixade till naglarna. Tusen tack gumman! Verkligen bara såå söta! <3 Det blir nog en svart fjäril för min del nästa gång, på vitglittriga tippar. 😀

***

Jag var hos min läkare i går btw, och fick veta att jag led av åkomman Periodal Dermatit. 🙁

Jag har haft problemen ett tag men inte så utbrett. Nu började det bli värre, så igår morse sprang jag iväg till min läkares öppna mottagning på morgonen för att be honom titta på det. Han kastade bara en blick på mig och satte diagnosen direkt – Periodal Dermatit. Efter en noggrann undersökning skrev han ut Doxyferm, en antibiotikakur, åt mig som jag ska ta i 20 dagar och nu gäller det att hålla tummarna för att det ger med sig. I morse när jag vaknade hade utslagen även blossat upp rund ena ögat, tidigare har jag ”bara” haft det vid munnen. Det är hur tråkigt som helst! Jag avskyr verkligen att ha utslag i ansiktet. 🙁  Och dessutom är det obehagligt. Det kliar och bränner och man ska absolut inte röra det, då blir det värre. Det blir även värre av kortisonkräm, och gissa vad jag har använt den senaste vecka..? *suck* Jaja, håll tummarna för mig nu. 🙂

***

tallrikshylla21

***

Över till något helt annat – och roligare! 😀

Den här ljuvliga tallrikshyllan kom jag över på Borås Loppis igår och jag är bara såå himla glad för den! 😀 Jag har jagat en sån här tallrikshylla i flera år, och nu stod jag i beredskap att bygga en. Med hjälp av Håkan förstås. 😛 Jag hade gjort en ritning som var i det närmaste identisk med denna jag köpte. Det enda jag saknar här, är en liten extrahylla underst, för sockerskål, gräddsnipa odyl, och en list med knoppar för att hänga kaffekoppar på. Men det ska vi nog kunna sätta på denna färdiga hylla. 🙂 Nu ska bara väggarna i köket bli färdigmålade innan vi kan få upp den här på väggen. 🙂

***

Nu ska jag koncentrera mig på ”Once upon a time” och min goda vaniljglass jag har framför mig. 😉

Ha en fortsatt fin kväll alla och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...