Allmänt Personligt

Grattis på födelsedagen mamma!

grattismamma1

 

God morgon på er alla! 😀

 

Då var man på benen igen, efter ett dygns ”igensovande”. *s* Usch, så besviken jag var igår, över att jag inte kom iväg på elevkvällen på nagelskolan. 🙁  Jag har inte kommit över det än, känner jag. Men det är ju som sagt inte mycket att göra åt. Nya tag i morgon igen. 😀

 

Idag fyller min älskade mamma år, massa grattis till henne! 😀

Jag har redan varit nere hos henne nu på morgonen, och lämnat en liten present – ett par silverörhängen. Hon har länge velat ha ett par små, söta örhängen som hon kan ha på sig varje dag, och på nagelskolan har Camilla tagit in ett gäng med ursöta örhängen, flera olika sorter. Jag har redan köpt tre par, dels de som mamma fick idag, en strasspärla med silverkant runt, ett par med en vanlig pärla och ett par glittriga i form av fyrklöver. Hur söta som helst! Och jag går fortfarande och suktar efter några andra där som jag säkert kommer att köpa eftersom. 😛

Något mer firande kommer det inte bli idag, men på lördag ska vi hem till henne och min syster Nicole och hennes kompis Sajja ska göra en smörgåstårta att ta med sig. Det blir en liten överraskning för mamma, hon vet att vi kommer men inte vad vi har för planer. Så skvallra inte nu, ni som läser detta och har kontakt med min mor. 😉 Hon har inte tillgång till internet för tillfället så jag vet att hon inte kan läsa det här själv..hehe!

 

Nu är det bara 2 1/2 timme kvar tills Loxy ska vara hos veterinären för kloklippning och vaccination. Usch, jag avskyr det här, lika mycket varje gång. 🙁  Och jag avskyr att få en sån här sen tid på dagen. Eftersom han ska sövas, (eller drogas, som vetten kallar det) så får han ju inte äta något, och det är hemskt att se hans blickar när han sitter vid matskålen och bara väntar. Stackarn är ju tokhungrig på morgonen. 🙁

Men nu har han gått och lagt sig och somnat, så för stunden är det lugnt i allafall. Själv ska jag sätta mig i nagelhörnan och hålla mig sysselsatt en stund tänkte jag.

Hoppas ni får en fin dag därute alla, det är ju riktigt milt och skönt ute idag. 🙂

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...