Allmänt

Första plagget från Posh Pooches… ;-)

ppkop11

Morgontrött lilleman poserar i ett av de nya plaggen från Posh Pooches som kom igår. smiley

God morgon på er allihopa! 🙂 Hoppas ni har fått sova gott. Själv mår jag faktiskt riktigt okej idag. Inte helt bra än, men i allafall såpass att jag slipper sovrummet idag. *s* Och jag måste faktiskt vara bra idag! Vi ska snart iväg och inhandla ingredienserna till tårtorna för ikväll, och sen är det bara att sätta igång. Tur att jag har förberett detta sen tidigare, när det gäller dekorationer m.m. annars hade det varit lite smått panik nu.

ppkop21

Det här är i allafall ett av de underbara nya plaggen som kom ifrån Pinkaholic/Posh Pooches i går med posten. Världens gosigaste jacka i mjukaste sammetsvelour (något liknande i allafall…smiley) och med gosig rosa päls runt luvan.

ppkop31

En himla roligt detalj med den här, som jag upptäckte först nu när jag fått jackan, är att den var vändbar. smiley Insidan är i samma mysiga material, men i vitt med färgade prickar i stället. Både själva jackan och luvan är i samma mönster, där den rosa pälsen passar ypperligt in.

ppkop4

Kardborreknäppningen under bröstet och magen är i samma rosa färg på både sidorna, men det är helt okej tycker jag, eftersom färgen går igen i pälskragen. Det här kommer helt klart bli en vinterfavorit – såå himla mjuk och mysig. Dock ingenting för blöta dagar, utan den kommer passa bäst när det är torrt och kallt ute.

Tusen tack Anna från Posh Pooches för underbara grejer! smiley

Fler plagg kommer alltså efter hand. Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen ge mig i väg till Maxi Stormarknad. Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...